Ny behandling

HAL-RAR with TRILOGY. Den nye trådløse metoden for hemoroidebehandling.

Tredje generasjon HAL-RAR utstyr kombinerer alle fordelene fra tidligere generasjoner og ny teknologi som gir verdens første trådløse Doppler-veiledet behandling for hemoroider. Kirurgen får den ultimate fleksibilitet for god behandling med TRILOGY: Bluetooth tilkobling mellom den lille enkelt håndterbare enheten, og den eksterne høyttaleren som gjør det mulig å høre at systemet nøyaktig finner hemoroidearteriene og samtidig ha friheten til å manøvrere enheten med den tilkoblede proben som ønsket. I tillegg til at kabelen, som fungerer som en antenne for elektromagnetisk stråling er borte vil det nye utstyret være langt mindre følsomt for interferens og arteriene vil være tydeligere og enklere å finne enn noen gang.

Trilogy’s innovative design har og større plass for enklere suturering og vesentlig bedre visibilitet. Den nye geometrien og state-of-the-art LED kombineres for å gi kirurgen best mulig oversikt over operasjonsstedet.
For pasienten er HAL-RAR en trygg og skånsom metode i forhold til konvensjonelle behandlings metoder. Den gir og effektiv lindring fra alle symptomene, selv for større grader av hemoroide plager. Hemoroide arterie ligeringen ( HAL ) og mucopexy av prolapserende slimhinne ( RAR = Recto Anal Repair ) kan skreddersys for å passe hver enkelt pasient , samt utføres dagkirurgisk én prosedyre under sedasjon, narkose, spinal og i enkelte tilfeller kan lokalbedøvelse være godt nok.

Effektiv
Vellykket behandling av de viktigste symptomene - blødning, kløe og smerte - med HAL
Vellykket behandling av prolaps med RAR

Pasientvennlig
Svært lav smerte
Rask tilhelning

Sikker
Få intra-operative komplikasjoner
Få post-operative komplikasjoner

Siden introduksjonen av denne minimal-invasive metoden, har over 100.000 pasienter blitt behandlet over hele verden. Operasjonen kan skreddersys for å passe hver enkelt pasient, og oppnår gode resultater i form av effektivitet, pasientvennlighet og sikkerhet, noe som gjenspeiles i den høy pasienttilfredshet dokumentert litteraturen. Publiserte data * viser at pasienttilfredshet også har en statistisk signifikant sammenheng med antall ligeringer som er gjort - som gjenspeiler viktigheten av å søke grundig for å finne hemoroide arteriene. Dette betyr at kirurgen, har kontrollen og er i stand til å tilby hver pasient den ideelle, helt tilpasset behandling.

Tatt i betraktning det store antall pasienter som er behandlet med denne metoden, er det ingen alvorlige komplikasjoner som har blitt rapportert forårsaket av HAL-RAR metoden.

* DG - RAR for behandling av symptomatisk klasse III og klasse IV hemoroider : en 12-måneders , multisenter , prospektiv observasjons studie .
Roka et al . Eur Surg 2013 ; DOI 10,1007 / s10353-012-0182-8